Contact

Contactgegevens & routebeschrijving

Je kunt snel en gemakkelijk met ons in contact komen door te bellen naar het algemene telefoonnummer 030-2404930, een mail te sturen naar info@itisit.nl of het contactformulier in te vullen. Om je moeiteloos naar ons kantoor te begeleiden, vind je onderstaand een handige routebeschrijving.

  IT=it b.v.
  Damzigt 14
  3454 PS De Meern, Nederland

  Telefoon: +31 (0) 30 2404930
  E-mail: info@itisit.nl

  Via A12 vanuit Arnhem
  Ga op de A12 bij afslag De Meern van de snelweg af en bij de stoplichten naar rechts. Bij de volgende stoplichten rechtdoor en op de rotonde naar links. Ga vervolgens bij de tweede rotonde rechtsaf en neem daarna de tweede afslag naar rechts. Je vindt ons kantoor na 100 meter aan de rechterkant.

  Via A12 vanuit Den Haag
  Ga op de A12 bij afslag De Meern van de snelweg af en bij de stoplichten naar links. Ga dan direct bij de volgende stoplichten naar rechts en bij de rotonde naar links. De volgende rotonde rechtsaf en neem dan de tweede afslag naar rechts. Je vindt ons kantoor na 100 meter aan de rechterkant.

  Via A2 vanuit beide richtingen
  Neem de afslag A12 richting Den Haag, vervolgens neem je de afslag De Meern en dan ga je bij de stoplichten naar rechts. Bij de volgende stoplichten rechtdoor en op de rotonde linksaf. Op de volgende rotonde neem je de eerste afslag naar rechts en dan de tweede afslag naar rechts. Je vindt ons kantoor na 100 meter aan de rechterkant.

  I.v.m. de aanbevelingen vanuit onze overheid m.b.t. Covid-19 (Corona) hebben wij als ITisit ook besloten om naar keuze (gedeeltelijk of geheel) vanaf huis te werken, hierdoor kan het voorkomen dat wij per telefoon verminderd bereikbaar zijn. Onze voorkeurs contactmethode is dan ook e-mail (via de u bekende adressen). Wij vragen uw begrip voor eventuele vertragingen in responsetijden.