Voor IT-oplossingen die
passen bij jouw bedrijf
Voor verbinding van
IT met jouw business
Voor maatwerk IT-oplossingen
met meerwaarde
Voor een branche-onafhankelijke
en ervaren IT-partner
Voor een betrouwbare
dienstverlening op gebied van IT
Voor maatwerk IT-oplossingen
met meerwaarde

Consultancy

Maatwerk IT-oplossingen met meerwaarde die precies passen bij jouw bedrijf.

Binnen elk groeiend bedrijf ontstaat vroeg of laat de behoefte aan verdergaande, gespecialiseerde IT-kennis. Of het nu gaat om troubleshooting, extra denkvermogen bij het realiseren van een nieuwe IT-omgeving of de zoektocht naar een partner voor maatwerk IT-oplossingen gericht op de toekomst, wij kunnen al deze rollen vervullen. En nog meer, op ad-hoc basis of voor langere periode. Met ons maatwerk bieden we IT-oplossingen die precies passen bij jouw bedrijf. De techniek is hierbij voor ons geen doel op zich maar een middel om jou in staat te stellen om jouw business beter uit te kunnen voeren.

Bij het realiseren van IT-oplossingen is techniek voor ons geen doel op zich, maar een middel om jou in staat te stellen om jouw business beter uit te kunnen voeren

Vragen? Neem contact met ons op.

I.v.m. de aanbevelingen vanuit onze overheid m.b.t. Covid-19 (Corona) hebben wij als ITisit ook besloten om naar keuze (gedeeltelijk of geheel) vanaf huis te werken, hierdoor kan het voorkomen dat wij per telefoon verminderd bereikbaar zijn. Onze voorkeurs contactmethode is dan ook e-mail (via de u bekende adressen). Wij vragen uw begrip voor eventuele vertragingen in responsetijden.